Laat u verleiden met een spannende body to Body massage in Utrecht

Heeft u wel eens genoten van een body to body massage in Utrecht? Het is één van de meest intieme manieren van massage met direct huid op huid contact. Deze massage is zeer sensueel en is niet alleen bedoeld voor het bereiken van een hoogtepunt. Het kan ook heel ontspannend werken. Wilt u dit ook eens ervaren? Bestel dan een masseuse bij onze speciale service. Wij hebben meerdere dames voor u beschikbaar die staan te popelen om u te verwennen met een heerlijke massage bij u thuis of op uw hotelkamer.

Een intieme massage bij u thuis

U kunt uw masseuse discreet bij u thuis ontvangen. Zij wordt door haar chauffeur afgezet, dit gebeurt altijd op ruime afstand van uw huis waarna zij haar weg te voet vervolgt. Uw masseuse verwent u met een heerlijke body to body massage. Indien gewenst wordt er gebruik gemaakt van massageolie. De massage kan worden beëindigd met een handmatig happy end.

Intiem contact maakt niet standaard deel uit van deze service. Als u intiem contact wilt kunt u dit met uw masseuse bespreken. Als zij hiermee instemt dan staat niets u beiden in de weg. Houd er wel rekening mee dat intiem contact op welke manier dan ook alleen kan plaatsvinden als er een condoom wordt gebruikt.

Een heerlijke massage op uw hotelkamer

Onze masseuses bezoeken u ook discreet op uw hotelkamer. Verblijft u in een hotel in de regio Utrecht en wilt u graag vrouwelijk gezelschap op uw kamer? Boek dan één van onze masseuses voor een body to body massage of een ander soort massage. Als u uw kamernummer doorgeeft bij uw reservering dan hoeft de masseuse zich niet te melden bij de receptie van het hotel maar kan zij meteen doorlopen naar uw kamer.

Op die manier verloopt haar bezoek nog onopvallender. De overige hotelgasten en het personeel zullen niet in de gaten hebben dat u een escort ontvangt. U mag overigens zonder extra kosten een gast op uw kamer ontvangen in uw hotel zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Voorwaarde is dat de gast niet de nacht met u doorbrengt.

De body to body massage is een bijzondere ervaring

Een body to body massage wordt door veel mannen ervaren als heel intiem en bijzonder. Er zijn verschillende massagetechnieken mogelijk. U kunt in overleg met uw masseuse zelf aangeven hoe u gemasseerd wilt worden. Zij zal graag haar best doen om aan uw wensen tegemoet te komen. Een masseuse bestellen regelt u discreet en gemakkelijk door contact met ons op te nemen.

Een overzicht van de beschikbare masseuses vindt u op onze website. Onthoud de naam van de dame die u wilt boeken en bel of mail ons om een afspraak te maken. Wij bevestigen haar komst altijd zodat de afspraak duidelijk is. U kunt uiteraard ook enige dagen van tevoren een body to body massage in Utrecht reserveren. Zo weet u zeker dat de dame van uw keuze voor u beschikbaar is.