Boek een ervaren masseuse voor een ero massage in Utrecht

Heeft u zin in wat erotische ontspanning? Maak dan een afspraak met één van onze masseuses voor een ero massage in Utrecht. Onze dames bezoeken u thuis of op uw hotelkamer in de regio Utrecht. U kunt uiteraard rekenen op absolute discretie. Het bezoek verloopt als het even kan zodanig dat niemand in uw omgeving iets in de gaten heeft.

Een ero massage is in principe inclusief een handmatig happy end. Onze dames zijn alleen beschikbaar voor intiem contact als zij daarmee instemmen en bij voorkeur als u deze wens vooraf kenbaar maakt. Bij intiem contact wordt altijd gebruik gemaakt van een condoom om zowel uw gezondheid als die van de masseuse zoveel mogelijk te waarborgen.

Een ero massage op uw hotelkamer

Heeft u een hotelkamer geboekt in de regio Utrecht en wilt u vrouwelijk gezelschap op de kamer? Boek dan een afspraak met één van onze escorts voor een ero massage. Zij bezoekt u discreet en zorgt ervoor dat u een uurtje heerlijk kunt genieten. Als u bij uw boeking uw kamernummer doorgeeft dan kan de masseuse direct doorlopen naar uw kamer zodra zij door haar chauffeur is afgezet. Dit verhoogt de waarborging van uw privacy. Uw masseuse zal zich uiteraard nooit als zodanig bekendmaken bij hotelpersoneel of andere hotelgasten. Zij vertrekt weer even geruisloos als zij is gekomen.

Geniet thuis van een heerlijke massage

Onze masseuses werken uitsluitend op basis van outcall. Dat betekent dat wij geen massagesalon hebben die u kunt bezoeken. Onze dames komen bij u thuis of op uw hotelkamer. Bij bezoek aan huis wordt de masseuse op ruime afstand van uw huis afgezet. Zij vervolgt haar weg te voet. U kunt vervolgens in alle privacy genieten van een heerlijke body to body massage, een tantra massage of een Thaise massage, wat u maar wilt.

De masseuse vertrekt ook weer zo discreet mogelijk, haar chauffeur wacht haar niet bij u voor de deur op maar pikt haar bijvoorbeeld op aan het eind va de straat.

Laat u op en top verwennen door een masseuse

Wilt u zich heerlijk laten verwennen door een ervaren masseuse? Dan kunt u haar bij onze erotische massagesalon reserveren. Onze masseuses zijn zeer ervaren. Zij zijn minimaal 21 jaar oud en doen dit werk met veel plezier. Zij weten precies hoe zij een man moeten verwennen en komen graag tegemoet aan uw persoonlijke wensen. U vindt een overzicht van de beschikbare dames op onze website.

Een afspraak maken voor een ero massage in Utrecht

U kunt ons bellen of mailen als u een afspraak wilt maken voor een ero massage in Utrecht. Als u het lastig vindt om een keuze te maken uit de beschikbare dames dan kunnen wij u adviseren op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Boek uw massage wat ruime van tevoren als u een specifieke voorkeur heeft voor een dame. Zij kan hier dan rekening mee houden in haar agenda. U kunt ook altijd op korte termijn een masseuse reserveren. Bel ons en wij kunnen u direct vertellen wie er beschikbaar is.