Boek een ontspannende massage bij onze massagesalon in Utrecht

Heeft u een drukke dag gehad op het werk en bent u toe aan wat ontspanning? Boek dan een heerlijke erotische massage bij onze massagesalon in Utrecht. Wij verzorgen uitsluitend outcall massages. Dat betekent dat de dame u thuis bezoekt of op uw hotelkamer. Dit is in het kader van uw privacy natuurlijk veel fijner. U loopt niet het risico dat u gezien wordt in de buurt van een salon of dat uw auto daar geparkeerd staat. U kunt in uw eigen huis of op een hotelkamer in alle discretie genieten van een heerlijke massage.

Bezoek van een masseuse bij u thuis

Eén van onze masseuses kan u thuis bezoeken. De minimale duur van een bezoek bedraagt een uur, maar langer is in overleg altijd mogelijk. Zij wordt door haar chauffeur afgezet in de nabijheid van uw woning maar nooit recht voor de deur. De chauffeur blijft ook zeker niet met draaiende motor bij u voor de deur wachten. Na afloop van het bezoek vertrekt de masseuse te voet en wordt in de buurt door haar chauffeur opgepikt. Niemand zal in de gaten hebben dat u heerlijk heeft genoten van een erotische massage.

Een hotel massage om heerlijk van te genieten

Verblijft u in een hotel in de regio Utrecht en heeft u zin in spannend vrouwelijk gezelschap? Dan kunt u natuurlijk een gewone escort boeken voor een snel bezoekje. Maar wilt u echt genieten dan trakteert u zichzelf op een heerlijke erotische massage door een dame uit onze salon. Zij verwent u graag met een speciale massage, als u wilt met handmatig happy end.

Geniet van een tantra massage, een body to body massage of een 4 handen massage die door twee dames wordt uitgevoerd. U kunt u wensen kenbaar maken als u bij ons uw reservering doorgeeft.

Kies uit een ruim aanbod van masseuses

Op onze website vindt u een overzicht van beschikbare dames. Zij variëren in leeftijd van 21 tot 30+. U kunt dus kiezen voor een jonge dame maar ook voor een dame met veel ervaring en daar hoort ook levenservaring bij. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek als u dat wilt. U kunt uw keuze maken en de naam van de masseuse aan ons doorgeven bij uw boeking. Als u het lastig vindt om zelf te kiezen dan kunnen wij u ook adviseren op basis van uw voorkeuren of wensen.

Reserveer discreet bij onze massagesalon in Utrecht

Uw reservering bij onze massagesalon in de regio Utrecht wordt altijd discreet uitgevoerd. Uw persoonlijke gegevens worden met niemand gedeeld en u kunt er op rekenen dat onze masseuse alles zal doen om haar bezoek aan u zo onopvallend als mogelijk te laten verlopen. Houdt u er wel rekening mee dat intiem contact niet standaard is inbegrepen bij de service van onze masseuses.

Het is wel mogelijk als uw masseuse hiermee instemt. Bij intiem contact wordt altijd gebruik gemaakt van een condoom. Als de masseuse niet instemt met intiem contact dan gaan wij ervan uit dat u haar wens op dit punt respecteert.