Geniet relaxed van een ontspanningsmassage in Utrecht

Soms wordt u ingehaald door de waan van alledag. Als u een drukke periode op het werk heeft gehad dan heeft u misschien behoefte aan een heerlijke ontspanningsmassage in Utrecht. Boek dan één van onze ervaren masseuses. Zij komt graag bij u langs om u heerlijk te verwennen met een massage naar wens. Wij werken uitsluitend met ervaren masseuses. Zij zijn minimaal 21 jaar oud en afkomstig uit alle windstreken. U kunt kennismaken met onze dames op de speciale pagina op onze website. Hier stellen zij zich aan u voor zodat u gemakkelijk uw keuze kunt maken. Onthoud haar naam en geef deze door bij uw boeking.

Een heerlijke massage op uw hotelkamer

Wilt u heerlijk genieten van een ontspannende massage op uw hotelkamer? Boek dan discreet één van onze masseuses. Zij bezoekt u zonder dat overige hotelgasten dit in de gaten zullen hebben. Geef als u boekt het nummer van uw kamer aan ons door. Uw escort loopt dan als dat kan direct door naar uw kamer. Zij verwent u met een heerlijke massage en vertrekt na afloop weer net zo geruisloos als ze is gekomen.

Uiteraard wordt zij niet pal voor het hotel afgezet en opgehaald door haar chauffeur. Zij zal zich ook nooit als masseuse bekend maken bij het hotelpersoneel of andere hotelgasten.

Een massage om u optimaal te laten ontspannen

Een ontspannende massage is wat anders dan een erotische massage. Een massage om u te laten ontspannen hoeft niet per se een erotische lading te hebben. Natuurlijk is het altijd mogelijk dat de massage wordt afgesloten met een handmatig hoogtepunt. Intiem contact is niet standaard inbegrepen bij de service van de masseuse. Als u dit wilt en zij ermee instemt dan kan dit natuurlijk wel. Bij intiem contact op welke manier dan ook wordt altijd een condoom gebruikt ter waarborging van uw gezondheid en die van de masseuse.

Met welke massage wilt u zich laten verwennen?

Een ontspannende tantra massage of een nuru massage kan ervoor zorgen dat u zich heerlijk roezig en loom gaat voelen. Een ideale voorbereiding op een goede nachtrust. Heeft u een drukke dag gehad op het werk of heeft u last van stress dan kan een ontspannende massage in Utrecht ervoor zorgen dat u zich een stuk beter voelt. Hiervoor kunt u bij ons direct een afspraak maken.

Bestel uw ontspannende massage direct per telefoon of mail

Wilt u vandaag nog genieten van een ontspannende massage in Utrecht? Als u ons belt kunnen wij u direct vertellen welke dames beschikbaar zijn. U kunt uw keuze kenbaar maken waarna er in principe meteen een afspraak gemaakt kan worden. Als u een specifieke voorkeur heeft dan is het beter om de dame wat ruimer van tevoren te reserveren.

Onze masseuses doen dit werk niet fulltime omdat ze het meestal combineren met een reguliere baan of een studie. Door tijdig te boeken kan de masseuse van uw keuze hiermee rekening houden bij haar planning. Wij zullen er hoe dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een prettige ervaring heeft zodat u een volgende keer opnieuw voor onze erotische massageservice kiest.